onsdag den 18. september 2013

Artmoney fernisering i New York

Dejlig dag på Galleri Tribes

Vi var nok ca. 15 artmoney kunstnere fra danmark og Jessica fra Frankrig.  Anne Mette bød alle velkommen og nogle af de forskellige kunstnerer præsenterede sig selv og deres kunst. Lars Kræmmer som har fundet på Artmoney koncepetet var der også og holdt en åbningstale.

Der kom imellem 150-200 gæster så der var fyldt op i det lille galleri. Galleriet er et meget specielt sted. Indehaveren hedder Steve og han har haft stedet i mange år. Steve er 77 år og blind. Han har en del unge håbfulde litteratur studerende der kommer hos ham og hjælper ham med at læse mails og aviser. Til gængæld får de fif og indput fra Steve, som åbenbart er noget ved "Musikken" på en eller anden måde. 

Han har i hvert fald haft besøg af Hillary Clinton og Jimmy Hendrix :-) og han siger også han har fået et brev fra Dronning Margrethe, og det er jo ikke hvem som helst der får det...

Der er en fotograf som er ved at lave en dokumentar film om Steve, hun følger ham i en måned og hun var med til ferniseringen. Så det bliver spændende at se om vores fernisering kommer med i filmen.

Der var godt gang i Artmoney salget.

Der var vin og chips, masser af snak og godt humør.

Og så var jeg naturligvis endnu mere glad end glad, fordi jeg så min Søn og Svigerdatter for første gang i 1.5 år. De bor pt. i Atlanta og kom til New York i weekenden for at være med til ferinsering. 

Vii var ca. 14 der gik ud at spise sammen bagefter og så var vi lige et par stykker der gik ud og fik en fadøl inden det var hjem og sove efter en dejlig dag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar