torsdag den 5. december 2013

Cecilias Stenalder Chokolade kage

Det skal du bruge:
4 æg
150 gram mandler (evt. 100 gram ekstra)
20 dadler
lidt Kakao
en lille dåse kokusmælk
150 gram god mørk chokolade
Lidt honning
Lidt salt
korn fra en vaniliestang
1 tsk. bagepulver
evt. chokolade til overtræk

Sådan gør du:

4 æg røres godt sammmen med en el pisker

Blend 150 gram mandler, 20 dadler og lidt kakao.

Varm en lille dåse kokusmælk sammen med lidt honning og 
150 gram god mærk chokolade og en lille smule salt.

Korn fra en vaniliestang og 1 tsk. bagepulver og rør det i æggene.

Mix det hele til sidst. 

Bland evt. 100 gram blendede mandler i afhængig af konsistensen.

Bager ca. 35 min. ved 180 grader.
Kagen kan overtrækkes med mørk chokolade.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar