torsdag den 5. december 2013

Lakridschokolade... var det måske noget for dig?

Er du træt af den sunde, nogle gange lidt kedelige 70 % chokolade 
så kan du peppe den lidt op på den sunde måde :-)

Det gør du ved at smelte chokoladen ved svag varme. 
Du skal nu tilsætte, efter smag og behag: 

-Kokusolie 
-Hakkede mandler
-Hakkede nødder
-Lakridspulver


Du kan også tilsætte rosiner, små stykker tørret abrikos, kokusflager mm..

Rør det hele godt sammen og bred det ud i et tyndt lag 
på en bakke beklædt med bagepapir. 

Du kan også drysse lakridspulver på chokolademassen inden den stivner.

Det skal nu stå koldt indtil massen stivner.




Når massen er afkølet skære du det i passende stykker 
eller brækker det i passende stykker.

Chokoladen kan opbevares i fryseren hvis ikke det skal spises med det samme :-)


God fornøjelse... :-)

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar