Om Galleritina

Denne blog er mit supplement... 

...til min hjemmeside www.galleritina.dk hvor du kan se mine forskellige kunstværker og hvor du selvfølgelig har mulighed for at købe mine malerier, du kan tilmelde dig nyhedsbrev, der er mulighed for at deltage i lodtrækning om malerier, du kan booke en udstilling mm.. Kig indenfor i www.galleritina.dk hvor du kan smage på, undres over, glædes ved eller noget helt andet.


Jeg har flere forskellige udtryk, for ofte fører en billedproces til, at noget andet fødes og skal afprøves. Jeg bliver også ofte inspireret af det som sker i mit liv her og nu, det kan være på rejser, personlig udvikling, mennesker jeg møder mm..Det kan være inspirationen jeg samler på min vej, der bestemmer hvilken retning mine malerier tager. Jeg maler overvejende med hjertet og lader oftest følelserne og intuitionen styre processen.

 

Mange af mine malerier er i den romantiske/erotiske genre, hvor jeg forsøger at kanalisere kærlighed, erotik, romantik og æstetik. Men jeg laver også malerier med et humoristisk islæt, hvor det er glæden ved livet, farverne og legen der overtager.

 

Jeg bruger forskellige materialer i mine billeder, det kan være stof, papir, snor, metal, lim, lak , acryl maling, oliekridt blyant, glimmer mm.

 

Når jeg maler arbejder jeg ofte på flere lærreder på en gang, fordi jeg på den måde oplever at jeg giver motivet plads til at udvikle sig og ofte i forskellige retninger. 


Jeg håber du nyder turen rundt i mit webunivers.

Venlig hilsen
Tina Morsø

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar